پایگاه خبری رادیو فرانسه طی یادداشتی نوشت : گزارش های غیررسمی حاکی است نیروهای مجاهدین خلق (منافقین ) در کنار جهادی ها و گروه های وابسته به القاعده علیه دولت بشار اسد می جنگند .
در این این یادداشت امده : مجاهدین خلق (منافقین ) ضمن در نظر داشتن الگویی شبیه ارتش آزاد سوریه برای جنگ علیه ایران ، ارتش آزاد سوریه را همکارراهبردی خود معرفی می کنند
براساس این گزارش ، اخضر ابراهیمی نماینده مخصوص سازمان ملل و اتحادیه عرب پیش از این در امور سوریه اعلام کرده بود که اتباع 38 کشور جهان در جنگ داخلی این کشور درگیر شده اند .
گزارش های دیگر نیز حاکی است که در کنار جهادی ها و گروه های وابسته به القاعده – نفرات مرتبط با سازمان منافقین نیز در این درگیری ها علیه دولت اسد و متحدین آن (که عملا محدود به جمهوری اسلامی و حزب الله لبنان است ) شرکت دارند.
” هفته گذشته مقامات وزارت خارجه و وزارت کشور بریتانیا نسبت به حضور صدها تن اتباع اروپایی در جنک داخلی سوریه هشدار دادند اگر چه مجاهدین خلق (منافقین ) حتی پس از خارج شدن از لیست گروههای تروریستی توسط دولت آمریکا- همکاری خود را با “ارتش آزاد سوریه ” انکار نکرده اند- در عین حال هرگز به حضور نظامی خود در جنک داخلی سوریه اشاره ای نداشته اند. مجاهدین خلق (منافقین ) در مناطق مرزی اردن و سوریه به ایجاد پایگاهی مبادرت کرده اند که آن را حنیف می نامند و بیمارستان می خوانند این مرکز از جمله حلقه های ارتباطی منافقین و ارتش آزاد سوریه است “
این گزارش می افزاید: همکاری های منافقین با ارتش آزاد سوریه بیشتر در مناطق مرزی آن کشور با اردن متمرکز و در رابطه با گروه تحت فرمان عزت ابراهیم معاون سابق صدام صورت می گرفت
” سالهای طولانی حضور نیروهای مجاهدین خلق (منافقین ) در عراق روابط لازم را برای ادامه همکاری های این گروه و طرفداران صدام – بعد از سقوط رژیم بعثی در بغداد- فراهم آورد و این همکاری ها با آغاز جنک داخلی سوریه ابعاد تازه ای یافت.
همزمان با افزایش گرایشهای دوستانه دولت شیعی نوری مالکی به سوی جمهوری اسلامی ایران – روابط عزت ابراهیم با کشورهای غربی به گونه ای محسوس بهبود یافته است . علاوه بر دیدارهای محلی در مرزهای مشترک سوریه و اردن – تاکنون گزارش های متعددی مبنی بر دیدار و مذاکرات نمایندگان مجاهدین خلق (منافقین ) و ارتش آزاد سوریه در پایتخت های غربی از جمله پاریس انتشار یافته است “
این یادداشت افزوده است : موضوع حضور نفرات وابسته به مجاهدین خلق (منافقین ) در جنک داخلی سوریه زمانی ابعاد تازه ای یافت که گزارش هایی غیررسمی پیرامون کشته شدن دو تن از وابستگان آنها در خط مقدم و ضمن درگیری با نیروهای امنیتی سوریه منتشر شد.
از سوی دیگر کشورهای غربی بخصوص آمریکا- بریتانیا و فرانسه ضمن نگرانی از امکان مراجعت جهادی های اروپایی به کشور متبوع خود و مبادرت به اقدامات تروریستی در خانه – تلاش می کنند گروه های افراطی حاضر در جنک داخلی سوریه را از راه نفوذ در آنها مورد شناسایی قرار دهند مجاهدین خلق (منافقین ) می توانند بجای ماموران اطلاعاتی سرویس های غربی تسهیلات لازم را در این زمینه فراهم سازند .
همچنین حضور افراد وابسته به مجاهدین خلق (منافقین ) در ترکیه و انتقال آنها به سوریه بدون اطلاع مقامات امنیتی دولت آنکارا تا حدودی غیرقابل هضم است . (منافقین ) در شهر استانبول کاملات فعال هستند و دولت ترکیه در حد امکان تحرک آنها را از نزدیک زیر نظر دارد
نکته دیگری که ماهیت آن در وضعیت کنونی چندان روشن نیست اطلاع داشتن مستقیم سازمانهای اطلاعاتی و نظامی غرب از این تحول تازه و یا اقدام مستقیم سازمان مجاهدین خلق (منافقین )- بدون مشارکت سرویس های اطلاعاتی غربی است.

از سال 1375 فعالیت خود را در حوزه رایانه و هنر آغاز کردم - مدرس فناوری اطلاعات و شاخه های هنری - http://moradiphoto.ir