صفحه اصلی | فرم درخواست | مدیریت پنل پیامکی | همکاری با ما
******************************
تبلیغات
******************************

شاخص قیمت مواد غذایی فائو در سال ۲۰۱۶ برای پنجمین سال متوالی کاهش یافت




شاخص قیمت مواد غذایی فائو در سال ۲۰۱۶ برای پنجمین سال متوالی کاهش یافت





به گزارش ایرنا، بنا به اعلام فائو، میانگین شاخص قیمت محصولات غذایی اصلی در سال ۲۰۱۶ با ۱٫۵ درصد کاهش نسبت به سال پیش از آن به ۱۶۱٫۵رسید.

برداشت خوب و چشم‌انداز روشن اقلام اصلی غلات موجب کاهش تاثیر عواملی شد که شاخص قیمت فائو را به طرف بالا سوق می‌دادند که از جمله آن می‌توان به کاهش تولید شکر و روغن پالم در مناطق استوایی که به اثرات سوء پدیده ال نینو برمی‌گردد، اشاره کرد.

میانگین شاخص یاد شده در دسامبر ۲۰۱۶(آذر-دی) گذشته تقریبا در سطح ۱۷۲ ایستاد که در مقایسه با ماه نوامبر (آبان-آذر) تغییر چندانی نداشت.

قیمت غلات در سال ۲۰۱۶ با روند یکنواختی کاهش یافت و نسبت به سال ۲۰۱۵ و نیز اوج قیمت در سال ۲۰۱۱ به ترتیب ۹٫۶ و ۳۹ درصد پایین آمد.

همزمان، قیمت شکر و روغن‌های گیاهی در سال ۲۰۱۶ در مقایسه با سال پیش از آن به ترتیب ۳۴٫۲ و ۱۱٫۴ درصد افزایش یافت.

به گزارش ایرنا، شاخص مواد غذایی فائو یک شاخص تجاری وزنی است که قیمت پنج گروه محصولات غذایی شامل غلات، روغن‌های گیاهی، لبنیات، گوشت و شکر را در طول زمان ثبت می‌کند.


ژانویه 16th, 2017 | تعداد بازدید/35 views | دسته بندی : تازه ها

محمود رضا مرادی مهرآبادی

از سال 1375 فعالیت خود را در حوزه رایانه و هنر آغاز کردم - مدرس فناوری اطلاعات و شاخه های هنری - http://moradiphoto.ir






استفاده از مطالب این پایگاه در وبلاگ ها و وبسایت ها با ذکر نام منبع ( مرکز فناوری و اطلاعات ایران ) مجاز می باشد
CopyRight (C) Iran Information Technology Center i-ITC.ir
پیاده سازی شده توسط شرکت فنی مهندسی توسعه آرمان پندار (فتاپ)