صفحه اصلی | فرم درخواست | مدیریت پنل پیامکی | همکاری با ما
******************************
تبلیغات
******************************

راز‌های سبزی‌جات را بشناسید



راز‌های سبزی‌جات را بشناسید





 دکتر زهرا عبدالهی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: انواع ویتامین‌ها مثل پتاسیم، منیزیم و آهن از دل خاک جذب این گیاهان می‌شود و ما از طریق مصرف مداوم آن‌ها می‌توانیم نیازهای سلولی‌مان را رفع کنیم.

وی در خصوص سبزی‌های منابع ویتامین A و C عنوان کرد:سبزی‌های سبز برگی مثل (سبزی خوردن) سرشار از ویتامین C و سبزی‌های زرد یا نارنجی یا قرمز سرشار از بتاکاروتن پیش‌ساز ویتامین A می‌باشند و توصیه می‌شود در برنامه معمول روزانه هم از سبزی‌های سبز برگی و هم از سبزی‌های زرد و نارنجی استفاده شود.

عبدالهی افزود:همچنین سبزی‌هایی مانند فلفل سبز، فلفل دلمه‌ای، کلم پیچ، گوجه‌فرنگی، اسفناج حاوی ویتامین C زیادی بوده و به علت داشتن آنتی اکسیدان در پیشگیری از سرطان‌ها مفید هستند.

– سبزی‌هایی مانند هویج، کدو حلوایی، اسفناج حاوی ویتامین A بوده و علاوه بر پیشگیری از شبکوری در جلوگیری از سرطان هم مفید هستند.

وی در خصوص میزان مصرف سبزی‌جات اظهارکرد:استفاده از سبزی‌ها به میزان ۳ تا واحد در روز توصیه می‌شود. یک واحد از سبزی‌ها شامل یک لیوان سبزی خام و یا یک دوم لیوان سبزی‌های پخته است .

آگوست 5th, 2013 | تعداد بازدید/60 views | دسته بندی : تازه ها

محمود رضا مرادی مهرآبادی

از سال 1375 فعالیت خود را در حوزه رایانه و هنر آغاز کردم - مدرس فناوری اطلاعات و شاخه های هنری - http://moradiphoto.ir






استفاده از مطالب این پایگاه در وبلاگ ها و وبسایت ها با ذکر نام منبع ( مرکز فناوری و اطلاعات ایران ) مجاز می باشد
CopyRight (C) Iran Information Technology Center i-ITC.ir
پیاده سازی شده توسط شرکت فنی مهندسی توسعه آرمان پندار (فتاپ)