صفحه اصلی | فرم درخواست | مدیریت پنل پیامکی | همکاری با ما
******************************
تبلیغات
******************************

آشنایی با روش تهیه بروشتای باقلا و نعنا



آشنایی با روش تهیه بروشتای باقلا و نعنا





مواد لازم برای 4 نفر:

باقلای پخته شده و به 4 قسمت تقسیم شده: 250 گرم

پنیر پارمسان: 100 گرم، به علاوه مقداری برای رویه بروشتا

روغن زیتون: مقدار دلخواه

برگ‌های تازه و خرد شده نعنا: مقدار دلخواه

سیر: یک حبه، به دو قسمت تقسیم شود.

نان تست: 8 عدد

نمک و فلفل: مقدار لازم

طرز تهیه:

• باقلاهای چهار قسمت شده را درون کاسه‌ای ریخته و آن‌ها را کمی له کنید.

• نمک و فلفل به مقدار لازم به باقلاها اضافه کنید.

• باقلاها را با پنیر رنده شده پارمسان،‌ نعنا و کمی روغن زیتون خوب با هم مخلوط کنید.

• روی هر کدام از برش‌های نان تست، مقداری سیر بمالید.

• باقلاهای چاشنی‌دار را روی نان‌های تست قرار داده و کمی روغن زیتون روی آن‌ها بریزید و در انتها پنیر رنده شده پارمسان روی آن‌ها بپاشید.

بروشتای باقلا و نعنا

http://www.bbcgoodfood.com

ژوئن 9th, 2013 | تعداد بازدید/87 views | دسته بندی : تازه ها

محمود رضا مرادی مهرآبادی

از سال 1375 فعالیت خود را در حوزه رایانه و هنر آغاز کردم - مدرس فناوری اطلاعات و شاخه های هنری - http://moradiphoto.ir






استفاده از مطالب این پایگاه در وبلاگ ها و وبسایت ها با ذکر نام منبع ( مرکز فناوری و اطلاعات ایران ) مجاز می باشد
CopyRight (C) Iran Information Technology Center i-ITC.ir
پیاده سازی شده توسط شرکت فنی مهندسی توسعه آرمان پندار (فتاپ)